Camiel van Doorn
Camiel van Doorn

CDA: Kennismaken met de politiek

Gemeentenieuws

Mijn naam is Camiel van Doorn, ik ben getrouwd met Marjolein en we wonen met onze twee dochters op één van de mooiste plekjes van Heeswijk. Een aantal jaar heb ik bij, toen nog, Rabobank Bernheze Maasland gewerkt en nu werk ik als concerncontroller bij de Rechtbank Oost-Brabant. Daarnaast ben ik actief bij VV Heeswijk en voor de Dorpszeskamp HDL.

Wat doe je als je politiek interessant vindt en je graag wilt ontdekken of je zelf ook een bijdrage kunt leveren aan de maatschappij? En bij welke partij sluit je dan aan, als je de afgelopen jaren op verschillende partijen gestemd hebt?

In mijn geval heb ik gesproken met enkele dorpsgenoten die in de lokale gemeenteraad al actief zijn. Ik was benieuwd wat het zoal inhoudt en welke rol je als raadslid hebt. Ik merkte dat de mensen van het CDA-Bernheze het best bij me pasten. Ik mocht vervolgens een rondje ‘meedraaien’ met fractievergaderingen en online kon ik de commissie- en raadsvergaderingen volgen.

Inhoudelijk kwamen er veel verschillende interessante en belangrijke stukken voor de inwoners en de gemeente voorbij, waar je als gemeenteraads- of commissielid dus iets van mag vinden. Inmiddels ben ik gestart en zet ik me met veel plezier in voor de commissie Bestuur en Strategie. 

Dus heb je ook interesse, ga het gesprek aan!

Camiel van Doorn, commissielid Bestuur & Strategie

CDA Bernheze: Altijd in de buurt!